Badkamermeubels vervangen

badkamermeubels vervangenSoms gebeurt het wel eens dat u uitgekeken bent op een bepaalde kamer in uw woning, zoals uw badkamer. Maar een volledige badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer kost aardig wat geld. Geld wat u niet altijd bij de hand heeft, of er gewoon niet voor over hebt. Toch hoeft u niet uw volledige badkamer te vernieuwen, om een heel ander beeld te krijgen. Uw badkamer een nieuw uiterlijk geven, kan al door een paar kleine dingetjes te vervangen.

Meubels

Er zijn verschillende soorten meubels die in een badkamer te vinden zijn. In veel bejaardenwoningen is er bijvoorbeeld een stoeltje, waar u op kunt zitten terwijl u zichzelf wast. Dit is erg handig voor mensen de niet lang op hun benen kunnen blijven staan. Ook zijn er nog verschillende soorten kastjes. Een kastje aan de muur, onder de wastafel of gewoon ergens los in de badkamer. Overal kunt u de kastjes laten plaatsen.

Verplaatsen

Soms kan het zijn dat u het niet eens bent met de plaats van bepaalde meubels in uw badkamer. Uw wastafel met verbonden kastje wilt u bijvoorbeeld van de linker kant van uw badkamer, naar de rechterkant verplaatsen. Door dit te doen, heeft u al een heel ander beeld in uw badkamer. Ook door de hoogte van de wasbak met het kastje te veranderen, kunt u al een heel ander uitzicht hebben. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw bad te verwijderen en die ruimte te gebruiken voor een extra kastje of om extra afdroogruimte te creëren.
badkamer renoveren

Vernieuwen

Soms zijn er meubels die aan vervanging toe zijn. Bijvoorbeeld uw houten kastje waar wat schimmel op zit door al het vocht, of het stoeltje onder de sproeier, die beschadigd is door de waterdruk van de douchekop. Door deze kleine dingen te vervangen, hoeft u niet de hele badkamer te vervangen en ziet uw badkamer er al een stuk netter uit. Ook door het vervangen van de tegels, kunt u uw badkamer al een andere uitstraling geven, door bijvoorbeeld een ander patroon in de tegels aan te laten brengen of een ander kleurtje.

Badkamerspecialist

Er zijn veel mogelijkheden om de meubels in uw badkamer te vervangen. Bij deze projecten wil een badkamer expert u ook graag helpen. Van al uw ideeën wil de specialist graag een ontwerp maken en zodoende uw badkamerontwerp in het echt uitwerken, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe badkamermeubels. Indien u een badkamerspecialist wilt inschakelen voor de renovatie van uw badkamer adviseren wij u om eens een kijkje te nemen op de website van C-T-B. C-T-B heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van badkamerrenovatie.